Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

În fiecare Crăciun din 2014, căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka sau aveți în vedere să vizitați Sri Lanka? Vă vom spune o poveste despre un loc real care aduce magie în viața noastră.

Astăzi, spiritul de aventură este definit prin faptul că este mereu activ și parcurge locuri diferite. Suntem surfe-zmei, într-adevăr, și noi facem asta. Suntem curioși să cunoaștem lumea largă în care suntem atât de norocoși să trăim. De asemenea, atunci când un loc se umple ca acasă - am dori să ne întoarcem la noi și să ne resursăm de energia pozitivă din ea. Așa se întâmplă indiferent ce se întâmplă. Mergem pentru o lună de kiting în Sri Lanka. În fiecare an în preajma Crăciunului și până după Revelion avem o adresă tropicală de acasă. Ne place Sri Lanka, așa că iată o poveste care vă va spune de ce?

... care sosesc

Există zboruri directe către Colombo Sri Lanka? Da, probabil din India. Pentru a ajunge la acel mic paradis de pe Pământ din Europa, există întotdeauna o oprire la mijloc (Doha; Dubai; Istanbul ... presupuneți cu ce companii aeriene zburăm?). Așadar, când ajungeți la Aeroportul Internațional Colombo după o scurtă perioadă de 10 până la 15 ore de aventuri aeriene. Este o surpriză încântătoare să auzi o melodie ușoară de muzică tradițională în timp ce mergi pe hol în direcția controlului pașapoartelor. În curând descoperiți că este o trupă live care îi întâmpină pe nou-veniți. Acesta este momentul în care ați putea observa, de asemenea, că, chiar dacă este obosit, toată lumea zâmbește și este relaxată.

Este un loc bun acel aeroport. Pentru comparație inițială - este OK să schimbați bani acolo. Tarifele sunt aceleași ca în orice altă parte. Așa că mergeți pentru asta. În aceeași linie de gânduri, este practic să cumpărați un SIM local. Ai nevoie doar de pașaport și să încarci ceva bani în el. Astfel poți folosi traficul local de date pentru a rămâne în contact cu cei apropiați, doar cu suma investită din prețul cartelei telefonice. Înainte de a ieși chiar din aeroport, sunteți cu toții la dispoziție - numerar și comunicare sunt asigurate. Dacă aveți nevoie de o plimbare, puteți găsi și dacă aveți încredere în recomandarea noastră - cunoaștem și un tip! Toate setate? Trecem pe lângă magazinul pentru a verifica cele mai noi noutăți despre mașini de spălat, frigidere sau un cuptor. Ce altceva ai avea nevoie pentru a începe aventura?

...localnicii

Oamenii sunt adevărați? Da, ei sunt. Indiferent ce oră este; nu contează unde ești; indiferent cine sunteți ... Cetățenii din Sri Lanka sunt întotdeauna bine cunoscuți în mod tradițional. Femeile au „sari” frumoși, iar bărbații poartă „sarong” (care este ca o fustă bărbătească, dar este extrem de elegantă) în semn de respect. Vor zâmbi pentru că aceasta este o formă de politețe și bune maniere. Vor fi sinceri și de ajutor din toată inima, chiar dacă nu știu - vor încerca să te ajute.

Și așa vă deplasați cu un scuter pentru peste 3 ore în timp ce căutați o farmacie animală / veterinară sau medic, pentru a ajunge în următorul oraș la 50 km distanță. Pe drum, în fiecare sat în care te oprești la fiecare 2-3 km - nu aveau. Vor să vă ajute, așa că vă trimit la următorul, unde ar putea să aibă? Mergi până ajungi undeva unde se descurcă. În cele din urmă, ei au ajutat chiar dacă nu au răspuns literal la întrebarea dvs. Așa sunt și așa este. Oamenii din Sri Lanka sunt oameni drăguți, cu inimi mari, care îți oferă dragoste, trimițându-te într-o direcție „aleatorie”, care se dezvăluie că este direcția bună. Trebuie să ai răbdare și speranță.

Aceasta este o aventură până la urmă!

...traficul

 

 

 

 

 

 

Tuk-tuk plimbare în oraș ...

Deci, cum este traficul? Ah! Da, traficul este și Sri-Lankan. Să începem cu o notă: în Sri Lanka nu există un drum rutier. Traficul este la fel de dens ca pe autostradă conducând doar pe un drum național cu două sensuri. De asemenea, fiind o colonie fostă a Marii Britanii, traficul este inversat, astfel încât pare puțin dezordonat, rapid și extrem. Sunt foarte grăbiți, dar nu suntem toți? Pentru cineva care nu este folosit, poate părea haotic și periculos.

Participanții conduc de la cele mai mici vehicule (cum ar fi un scuter sau un tuk-tuk), apoi mașini normale (încă mai ales Toyota și în principal hibrizi în țara săracă pierdută în mare) la autobuze mari colorate cu ușile deschise și oamenii atârnați afară. Da! Este ca în filme. Doar atunci când ai încredere în șoferul tău - totul merge bine și impresionant el te aduce la destinație în siguranță, sănătos și cu un zâmbet imens. Sunt acasă și acest lucru este obișnuit și, mai presus de toate, acesta este singurul mod de conducere pe care îl cunosc. Deci, rămâneți cool și bucurați-vă de plimbare. De obicei, îi cerem șoferului să se oprească la un restaurant local cu mâncare tradițională bună sau pe marginea drumului pentru fructe proaspete. yum!

Curios să afle ceva mai multe despre:

Când vizităm Sri Lanka, alegem restaurante locale curioase pentru a descoperi arome necunoscute.
Ce mănâncă oamenii din Sri Lanka? Ei beau? Ce zici de obiceiurile lor de cumpărături?

Aici!

Când vizităm Sri Lanka, există atât de multe locuri de mers: planificăm întotdeauna o excursie în tuk-tuk în insulă, niște kite-surf pe ocean și un safari! Să împărtășim câteva idei ...

Aici!

Când vizităm Sri Lanka ne bucurăm de țară. Iubim pacea dintre religii, ignorăm luptele lor politice, le ajutăm economia fiind acolo. Doar spuneam…

Aici!

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka? Aveți în vedere să vizitați insula? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria în Ceylon:
vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglare drone, comportament stradal...

Acum.

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka

Acea aventură de zmeu în Kalpitiya, Sri Lanka

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, suferim de căldură și mușcături de țânțari. Povestea noastră despre zmeul din exotica Sri Lanka ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...