Prorider autorii Lina de George la apusul soarelui Gokceada
prorider events_logo

Echipa Prorider

Jumătatea românească: George

Jumătatea engleză: Lina

Bună Prorideri și călătorie să fie Pro-!

Numele meu este George! În curând vă puteți spune partea mea din poveste ...

Bună Provideri și călăreți să fie Pro-!

Numele meu este Lina, Eu sunt jumătatea românească care nu vorbește a acestui blog. Am creat acest site în România, deși cunoașterea limbii mele este limitată. De aceea, atunci când vizitați acest minunat site web în limba română, descoperiți proiectul nostru prin traducerea Google și interpretarea acestuia (și știm că este slab!). Permiteți-mi să vă spun cum am ajuns aici:

De unde vin? Sunt absolvent de master în „Drept și management” de la o universitate franceză. M-am întors în Bulgaria, pentru a începe primul meu loc de muncă real ca asistent juridic într-o firmă contabilă mică. Și apoi a intrat în marea lume corporativă pentru a fi analist de date pentru una dintre cele mai mari companii de marketing. Mi-a luat mai puțin de 3 săptămâni să realizez că acesta nu este pat pentru mine și mai mult de 3 ani pentru a găsi curajul să renunț la jobul meu. Prin experiență, aflăm cine suntem, așa că am intrat cu adevărat în acea nouă fază în viață care este Libertatea.

Cum am ajuns aici? Nu cred în coincidențe. Am ajuns pe plaja insulei Gokceada în vara anului 2017 gata să fac zmeul. Aici și când l-am cunoscut pe George, fondatorul ProRider, zmeu-instructor și tată pasionat. El a fost partenerul meu în sport, în aventură, în viață și în dragoste de atunci. Întâlnirea cu el a marcat începutul sfârșitului acelei vieți anterioare. Am început să-l ajut prin reînviere site-ul Prorider. Vrem să le arătăm oamenilor ceea ce facem și să-i interesăm în acel stil de viață diferit, care este exploratorii kite-surfers din lume.

Prorider Blog Povestiri despre autori Lina George

De ce este important acest lucru? Kitesurf ...

De ce este important acest lucru? Kite-surf-ul este un sport nou care evoluează foarte repede. Oricât de mainstream este, de asemenea, un sport extrem, care pune în pericol viața kite-surferului și a celor din jurul său. Regulile sunt necesare pentru a ajuta oamenii să zboare în siguranță și să se bucure de sport la potențialul său maxim. Așadar, este bine ca instructorii responsabili (autorizați și experimentați) să transfere cunoștințele și abilitățile de a zbura în timp ce insistăm asupra securității și distracției în kite-surfing.

Despre ce este blogul? "Dragoste. Pasiune. Înţelegere." Sună clișee, dar dragostea pentru sportul acesta mă angajează în aventurile în care mă aduce. Cu cât învăț mai multe despre kite-surf, cu atât mai pasional simt că împărtășesc această experiență cu alții. Și ... așa cum am menționat mai sus, în timp ce împărtășim, este important să înțelegem pericolele care apar. Ne place să zboară, dar respectăm mai mult viața!

În nostru povestiri, am dori să împărtășim cu voi aventurile pe care le trăim, locurile pe care le vizităm, experiențele pe care le adunăm. Unii trăiesc în timp ce citesc, alții citesc în timp ce trăiesc. Am dori să inspirăm pe toți. Dacă avem informații despre o destinație de care sunteți curios, vă bucurăm să vă sfătuim sau să vă ajutăm în aventura voastră.

De asemenea, viața este mai mult decât peisaje frumoase. Cu a noastră tutoriale, am dori să ne sfătuim cu privire la bunele practici și procedurile de siguranță din acel sport frumos. Așadar, toți cei care fac pensiuni sunt în siguranță și se bucură de plimbare. Vă rugăm să ne contactați cu privire la toate subiectele care vă pot fi de folos. De asemenea, sunteți bineveniți să vă alăturați călătoriei noastre în orice moment. Cu cat mai multi cu atat mai bine!

Bine ați venit în lumea Prorider și haideți să facem zmeul...

Școală de kite

Pe IARBĂ - ZĂPADĂ - APĂ Aici puteți afla despre KITESURFING. Ești curios să te apropii de acest sport nautic? Puteți consulta programele noastre de lecții de kiteboarding sau puteți urmări câteva tutoriale gratuite ...

Excursii de aventură

Pentru o scurtă pauză de la oraș, alătură-ne pentru excursia de Stand-Up-Paddle pe un râu din apropierea Bucureștiului. Pentru a explora împreună peșteri necunoscute sau pur și simplu vino într-o vacanță exotică. Vrei să știi cum să-ți planifici călătoria de aventură?

SHOP

Zmee, placi, accesorii, oferte speciale. Găsiți echipament de sport extrem de la branduri celebre sau consultați ofertele noastre second-hand. Va veți găsi fericirea aici!