Buna! L-ai cunoscut pe George?

Inițiatorul tuturor activităților extreme;

Fondatorul fondului ProRider-proiect în România.

prorider events_logo

Compania „Prorider Events” SRL

A fost odată, PRORIDER s-a nascut din pasiunea noastra pentru sporturile alternative, dar si din credinta ca atat echilibrul fizic cat si cel mental se dobandesc in mare parte prin desfasurarea constanta a unor activitati in aer liber.

Iata de ce, pasionati de snowboarding fiind, am adus in 2004, pentru prima oara in Romania, “varianta de vara” a acestui sport: MOUNTAINBOARDINGUL. Desi inexistent la noi in tara pana la acea vreme, datul la vale pe mountainboard a demonstrat ca senzatiile oferite de snowboarding sunt posibile si in lipsa zapezii, in sezonul cald, strangand in fiecare an din ce in ce mai multi adepti. Așa că am promovat mountainboardingul, am oferit condiții pentru învățare sau îmbunătățirea abilităților.

În mai 2011, pentru prima dată, am adaptat o pistă pentru practicarea îmbarcării montane la „Câmpulung Muscel”. Am organizat prima competiție internațională din România: Balkan Dirt Masters 2011.

Mountainboardingul nu a fost insa doar un pas in gasirea unei alternative a sporturilor de iarna, ci si in descoperirea unui alt segment important al activitatii noastre: KITING-ul. Initial am oferit doar cursuri de LANDKITING, iar mai apoi ne-am extins catre SNOWKITING si KITEBOARDING. Între timp largind totodata si gama serviciilor pe care le punem la dispozitie:

  • puteți avea un curs individual sau de grup, de la începător complet până la îmbunătățirea abilităților mai sus de kite ;
  • suntem IKO (International Kiteboarding Organization) acreditat și Turkish-Sailing Federation acreditat;
  • închierim echipament,
  • organizăm vacanțe în locuri exotice și tururi tematice,
  • organizăm tabere de antrenament, precum și concursuri (în România, Bulgaria și Turcia).

De asemenea, suntem orientati catre promovarea sporturilor alternative in randul copiilor. De la prescolari la adolescenti, incercam in acest fel sa-i castigam de partea unei existente active, sanatoase, pline de emotii constructive, care sa implice o educatie solida orientata catre natura si care sa genereze satisfactii si zambete

 

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, PRORIDER este un magazin online care vine in intampinarea riderilor (fie ei incepatori sau avansati) cu echipamente sportive, de protectie, precum si produse care sa le faciliteze practicarea sporturilor alternative.

E atat de simplu: daca esti deja rider, noi te ajutam sa devii PRO, iar daca nu, noi suntem pro ca tu sa devii RIDER!

Școală de kite

Pe IARBĂ - ZĂPADĂ - APĂ Aici puteți afla despre KITESURFING. Ești curios să te apropii de acest sport nautic? Puteți consulta programele noastre de lecții de kiteboarding sau puteți urmări câteva tutoriale gratuite ...

Excursii de aventură

Pentru o scurtă pauză de la oraș, alătură-ne pentru excursia de Stand-Up-Paddle pe un râu din apropierea Bucureștiului. Pentru a explora împreună peșteri necunoscute sau pur și simplu vino într-o vacanță exotică. Vrei să știi cum să-ți planifici călătoria de aventură?

SHOP

Zmee, placi, accesorii, oferte speciale. Găsiți echipament de sport extrem de la branduri celebre sau consultați ofertele noastre second-hand. Va veți găsi fericirea aici!