Expoziție Prorider Shop Cum a fost la Snow Show 2011

NB! Acest articol a fost publicat inițial în 2011 în limba română.

Si a fost Snow Show ! Si tare ne-am mai fi dorit sa fie pentru ca foarte bine ne-am mai simțit!

Ne-am gândit ca este o ocazie numai buna sa scoatem la aer toate ,,prospăturile” din magazinul nostru si bine am făcut, pentru ca zăpada pare sa fie încă departe. Ne-am prezentat deci cu toată gama F-One: am afișat mandrele surfine, plăcile twintip, iar 6mp Bandit a stat țanțoș drept acoperiș la stand.

Cum zăpada n-a fost, vânt nici atât, am pus numai bine la cale toate detaliile pentru taberele de snowkite de la Muntele Mic si Sinaia împreuna cu noii înscriși, pentru când le-om avea pe toate.

Si, vorba aceea, vara – sanie si iarna – car, așa si noi am expus colecțiile de roti 2012: mountainboardurile si longboardurile MBS. Ne-am bucurat de spațiul generos si neted din interiorul târgului si le-am încercat chiar acolo, intre standuri. Am dovedit cu aceasta ocazie ca se poate vâsli si pe uscat, tot ce ai nevoie este un Big Stick alături de un longboard. Deliciul târgului a constat într-un Mini-Retroh verde care a făcut senzație atât in rândul celor mici, cat si al celor mai mari. Dintre toate însa, cele mai muncite au fost mountainboardurile: băieții din Militari Crew ne-au vizitat in fiecare zi de târg oferind spectacol trecătorilor.

A fost un eveniment unde am povestit, am planificat, am împărțit zâmbete, ce mai – un eveniment de care ne-am bucurat nespus! Si încă o dată ni s-a dovedit ca adrenalina nu tine cont de sezon!