Prorider Kiteschool Închiriere Echipament Kitesurf F-One

Planifici o excursie de aventură amestecată cu sport? Ți-ar plăcea să călătorești ușor? Sau sunteți curioși despre sporturi nautice și intenționați să testați kite-surfingul? Iată câteva informații utile care trebuie luate în considerare înainte de a închiria un zmeu:

Buna,
Proriders & Riders to be Pro ',

Suntem kitesurfers îndrăgostiți de acest sport. Suntem întotdeauna gata să ajutăm atunci când vedem pe cineva în pericol. Acesta este motivul, considerăm necesar să împărtășim cu voi câteva sfaturi înainte de a sări în sălbăticie.

Cei care au Nu. experiența anterioară cu acest sport extrem, vă rog să luați o lecție de kite-boarding. Un instructor de zmeu instruit vă va însoți și vă va lăsa să descoperiți cel mai în siguranță zmeul. Pentru a închiria un zmeu, trebuie să fii deja un zmeu. Dacă următoarea întrebare este prima pe care ți-o pui - ar trebui să nu mai citești acest articol și să dai mai multă atenție doar răspunsului său.

Pentru toți kitesurfer-cititori vă rugăm să săriți următoarea întrebare și să vă ajutăm să închiriați niște echipamente ...

Cel mai sigur mod de a deveni kitesurfer este să iei lecții de zmeu (de preferință cu un instructor de zmeu certificat). Unde ești situat? Aveți un kite-spot în apropiere?

Școala noastră de zmeu este deschisă tot timpul anului. Ne bazăm pe Balcani și totuși călătorim prin lume. Pentru descoperirea vântului vă putem arăta cum trebuie zmeu-landboarding sau te duc la munte pentru zăpadă. De asemenea, petrecem timp în tropical Sri Lanka in iarna. De asemenea, deschidem un zmeu-tabără pe insula turcească Gokceada (lângă Grecia) în fiecare vară în fiecare an!

Ideea de a spune toate acestea este că dacă aveți un obiectiv, există întotdeauna o modalitate de a-l atinge. Putem fi acolo pentru a ajuta. Iată mai multe informații despre cursurile noastre de zmeu.

Pentru a putea închiria un zmeu, ar trebui să fiți un călăreț independent sau mai avansat: Nivel 3 or Nivel 4 bazeze pe Organizația internațională de zimbri (IKO) standarde. Verifica acest dacă ezitați.

Notă! Dacă aveți un Abonament IKO realizat de instructorul tău de zmeu, ar fi cel mai simplu mod de a-ți dovedi abilitățile. În caz contrar, fii pregătit să iei O oră-lecție sau așa să-ți arăți abilitățile înainte de a ajunge să închiriezi niște unelte. Din fericire, compensația pentru această investiție mică ar fi certificarea dvs. și înscrierea în baza de date IKO pentru nevoile viitoare.

În practică, înseamnă că ești a trecut de apă-pornire, pe care reușești de fiecare dată. Ești capabil trântind în sus și auto-salvatoare. De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de regulile de navigare pe apă, drepturile de drum. Nu dorim să vă puneți în pericol nici pe voi înșivă, nici pe alți kitesurfers, windsurfers, înotători sau orice altă prezență pe apă în timpul sesiunii.

Vă rugăm să fiți sincer în legătură cu starea dvs. fizică și să fiți și un înotător bun. Fii responsabil!

Cea mai bună abordare a alegerii echipamentului este pentru a găsi aceeași marcă folosești deja la locul tău de zmeu. În acest fel, nu va trebui să vă adaptați la o tehnologie diferită, chiar dacă toate sunt deopotrivă. Ca exemplu, Școala de zmei Prorider se folosește numai F-ONE zmeuri și scânduri. Cu toate acestea, nu toate școlile de zmeu își închiriază echipamentul.

A doua regulă mai importantă cu privire la închirierea echipamentelor este pentru a verifica cum de încredere angrenajul este. Practic, ar trebui să întrebați și să verificați dacă este nou și dacă este într-o stare tehnică bună. Nou nu sugerează fantezie. Nou este o garanție pentru cel mai mare avans tehnologic al echipamentelor de pe piață

  • sistemul de eliberare a siguranței,
  • o mai bună rezistență la soare și șoc,
  • mai puțină utilizare este o promisiune pentru o viață mai lungă.

Culorile și formele pot fi de asemenea mai frumoase, dar acesta este doar un bonus pentru întreaga experiență a zmeului.

Din păcate, prețul nu va fi mai mare sau mai mic în comparație cu marca sau starea tehnică. Prețul este definit de piață. Deci, ceea ce ar trebui să faceți întotdeauna este să vă consultați cu localnicii. Citiți aici despre cum puteți găsi sau cum să închiriați echipament de zmeu. Faceți un pas mai departe, dacă intenționați sincer să continuați, cereți sfaturi și informații despre echipamentul pe care trebuie să-l utilizați

  • Care este nivelul tău în kite-boarding?
  • Ce marca ai folosit?
  • La ce dimensiune de zmeu și scânduri ai putea avea acces? Etc.

Planuiesti din timp pentru a putea zbura in calatoria ta. Dacă călătoria dvs. este o aventură de zmeu, așa că mergeți la un loc de zmeu și trebuie să vă găsiți câteva zmei, cu siguranță este ușor de spus. Cum îți plănuiești vacanța cumpărând bilete, rezervând hoteluri, găsind transport. Furnizorul tău de zmee ar trebui să poată planifica disponibilitatea echipamentului pentru zmee și pentru o anumită perioadă. Spune-i că vei veni și ce aștepți.

Sezonul înalt nu implică vară. Sezonul de kituri din partea noastră a lumii durează tot anul. Locuim în Balcani și zburăm tot anul. Schimbăm doar locația locului și placa pe care glisăm: zmeul devine tablă de munte devine placa de zăpadă ... Opțiunile sunt limitate doar de imaginația ta (și de programul de lucru).

Dacă știți când călătoriți exact, vă rog abonați-vă în avans la serviciul de închiriere. 

Găsiți-ne pe internet!

  • Cele mai multe locale kite-școli de asemenea, închiriați echipamente, consultați-le.
  • De asemenea, majoritatea dealeri de marcă ar putea fi închiriat - vânzarea echipamentelor pe care le oferă, consultați și ele.

Așa cum am menționat la început, școala noastră de zmeu se află în România, totuși, iarna, ne puteți găsi și în Sri Lanka, în perioada de primăvară, poate în Egipt, în timpul verii în Turcia. Dacă ajungeți în zona Balcanilor, vă putem oferi aici. Dacă călătoriți către o altă destinație exotică, s-ar putea să vă putem ajuta acolo, recomandându-vă un contact de încredere cu un serviciu de închiriere de zmeu local.

Să recapitulăm!

Unde? Cand? Cât ai dori să închiriezi? Datele sunt fixate și alegerea echipamentului este setată. Să dăm un ultim sfat:

Te rog sa faci nu negocia pretul!

Majoritatea kiteriștilor nu cumpără echipament, deoarece echipamentul este scump. Asa de, prețul de închiriere este o formulă echilibrată între presupunere persoana are de gând să o folosească cel mai bine și riscul de deteriorare. Nu există nicio asigurare, doar un cost de cumpărare și un cost de reparație. Dacă reparația nu este posibilă, prețul care trebuie înlocuit cu noul va fi acoperit de cel care l-a distrus. În plus, este un sport scump. Toate echipamentele sunt prețioase.

Be atent și să fie respectuos!

În școala noastră de zmeu, ne pasă cel mai mult ca persoana să fie în siguranță în timpul călăriei și să se bucure de timpul pe apă. Acesta este motivul pentru care ne pasă și de echipamente. Pentru a vă asigura că aveți cel mai bun timp și pentru a fi încrezători data viitoare când vom folosi echipamentul, următorul va fi și în siguranță. Ne-am dori ca aceștia să aibă o experiență bună așa cum ai făcut. Ai idee, nu?

După ce închiriați un zmeu, veți semna o hârtie - a act de renunțare să vă reamintesc responsabilitățile și o dovadă că ați citit contractul!

Totul ar trebui să fie oficial și transparent, așa cum fac oamenii cinstiți.

Vă rugăm să vă simțiți bineveniți Contacteaza-ne dacă aveți întrebări suplimentare! Suntem întotdeauna fericiți să vă ajutăm.