Prorider Sup Trip Închiriere echipament Sup

A sta acasă este plictisitor. De îndată ce ai putea, probabil, ai ieși la o pauză în natură. Se apropie vacanța.

Dacă sunteți un surfer al vântului, dar nu există vânt, apa este calmă și vremea este caldă, puteți totuși merge pe apă pentru o plimbare. Este timpul pentru căptușirea în picioare când nu este posibilă îmbarcarea zmeului.

Buna,
Proriders & Riders to be Pro ',

Iată câteva informații utile de luat în considerare înainte de a închiria un SUP:

Nici unul, nu trebuie să știți cum să vă ridicați în picioare înainte de a începe să vă ridicați. Începi să te frământe până când reușești să-ți echilibrezi greutatea și apoi te ridici în picioare și continui să mergi. Este un sentiment minunat de libertate odată ce te uiți doar în sus și decizi unde să mergi.

Notă!

  • A fi sănătos și în stare fizică bună este pentru siguranța ta.
  • Știind cum a înota is nu obligatoriu pe măsură ce obțineți o vestă de salvamar, dar poate fi practic să îi ajute pe ceilalți.
  • Ar trebui iubesc apa și să nu vă fie frică să nu se ude!

A paddleboard clasic ar trebui să facă treaba. Dacă vă pregătiți pentru o competiție, este o turism sau un rasă stand-up paddleboard de care ai nevoie.

Pentru a alege un paletă ar trebui să știți cât mai ușor cu atât mai bine.

La închiriați un SUP-board este o alegere simplă dacă plănuiți o vacanță și doriți să faceți o activitate de distragere a apei. Deoarece este ușor de învățat, copiii se pot distra și vă pot oferi posibilitatea de a descoperi natura dintr-un unghi diferit și într-o liniște perfectă.

Puteți închiria pentru o zi, A weekend, sau un întreg săptămână - vă puteți bucura de o evadare romantică sau de o vacanță în familie fără să vă gândiți unde să o depozitați pentru tot restul anului.

O călătorie cu paddle în picioare ar fi o distracție foarte frumoasă după o lungă perioadă de odihnă acasă. Voi, partenerul, familia dvs. vă veți bucura de o mică vacanță în natură. Este anunțat vreme bună sau aveți mai multe planuri concrete, trebuie doar să accesați serviciul de închiriere și abonați-vă în avans. Pentru a planifica disponibilitatea și a-ți oferi cea mai bună alegere garantează o experiență mai bună pentru tine.

Sa luam in considerare Unde te duci? Puteți închiria din orașul de origine sau la sosirea la destinație:

  • Pe litoral: toate școlile de zmeu sau alte facilități de surf au de obicei, de asemenea, padele stand-up;
  • In oras: mărcile dealerilor locali kitesurfing, windsurf sau orice surf vând, de asemenea, padele stand-up;

Cine vinde poate închiria și echipament de paddleboard stand-up.

Suntem dealerul pentru F-One În România. Avem și un școală de zmei bazat în România dar situat în Turcia vara și în Sri Lanka in iarna. Oferim posibilitatea tuturor studenților noștri de a se bucura de niște căpătâi stand-up în zilele mai puțin pline de vânt.

Oferim posibilitatea de a rent-a-SUP fiecărei persoane curioase să facă o plimbare.

Notă!

De asemenea, organizăm special deplasări în regim de stand-up pentru o zi lângă orașul București. O detoxifiere a stresului și a zgomotului te ajută să evadezi realitatea orașului. Este o combinație perfectă între o aventură și o activitate de sport ușor în natură într-o singură zi. Consultați mai multe informații aici!

Să recapitulăm!

Unde? Cand? Cât ai dori să închiriezi? Datele sunt fixate și alegerea echipamentului este setată. Să dăm un ultim sfat:

Te rog sa faci nu negocia pretul!

As prețul de închiriere este o formulă echilibrată între presupunere persoana are de gând să o folosească cel mai bine și riscul de deteriorare. Nu există nicio asigurare, doar un cost de cumpărare și un cost de reparație. Dacă reparația nu este posibilă, prețul care trebuie înlocuit cu noul va fi acoperit de cel care l-a distrus.

Te rog atent și să fie respectuos!

În școala noastră de zmeu, ne pasă cel mai mult ca persoana să fie în siguranță în timpul călăriei și să se bucure de timpul pe apă. Acesta este motivul pentru care ne pasă și de echipamente. Pentru a vă asigura că aveți cel mai bun timp și pentru a fi încrezători data viitoare când vom folosi echipamentul, următorul va fi și în siguranță. Ne-am dori ca aceștia să aibă o experiență bună așa cum ai făcut. Ai idee, nu?

Odată ce închiriați un SUP, veți semna o lucrare - a act de renunțare să vă reamintesc responsabilitățile și o dovadă că ați citit contractul!

Totul ar trebui să fie oficial și transparent, așa cum fac oamenii cinstiți.

Vă rugăm să vă simțiți bineveniți Contacteaza-ne dacă aveți întrebări suplimentare! Suntem întotdeauna fericiți să vă ajutăm.