Ce echipament de zmeu să pregătești? Atunci când decideți ce zmei să luați:
  • Dacă aveți propriul echipament: vara dimensiuni mici de zmee utilizate mai ales vs. iarna dimensiuni medii până mari. Totuși, trebuie să luați în considerare propriile abilități.
  • Dacă doriți să închiriați un zmeu: ai putea abonați-vă în avans cu noi când vă alăturați-ne în excursiile noastre de iarnă în jurul Crăciunului. De asemenea, stațiunile și școlile permanente de zmeu oferă echipamente de închiriat. Detaliul nefericit fiind - nu sunteți niciodată sigur de starea de utilizare a materialului pe care îl furnizează.
  • Dacă ești interesat să înveți cum să zmei: din nou poți abonați-vă la școala noastră de zmeu și alătură-ne într-o vacanță de Crăciun într-o țară tropicală pentru a le descoperi pe amândouă Frumoasa Sri Lanka și cel mai bun sport care este kite-boarding.
  • Dacă sunteți interesat să cumpărați: puteți începe prin a verifica magazin online aici. A cumpăra un zmeu în Sri Lanka ar fi cumpărat de oriunde în lume - second hand, doar dacă îl vezi și îl încerci mai întâi.

Notă! despre magazinele de zmeu

Un fapt interesant despre Kalpitiya ca zmeu: sunt foarte puține magazine de zmeu. Cel din centrul orașului Kalpitiya, nu am văzut niciodată deschis la niciuna din vizitele noastre de Crăciun. Și în stațiuni precum „Kitesurfing Lanka” sau „zmeul Sri Lanka” - alegerea este destul de limitată. Oferă în mare parte accesorii ...

Ce să aducem pentru călătorie? Echipamentul de zmeu fiind setat, mai trebuie să vă gândiți ce să purtați? Pantaloni scurți sau lycra poate fi suficient chiar și iarna. A 2 mm neopren este maximul pe care ar trebui să îl împachetați dacă sunteți slab și ușor de răcit. Și amintiți-vă să luați unele protecția soarelui: ta capac sau ochelari de soare!

Notă! Despre aceste cochilii piroase

După cum am menționat mai devreme, niciun șoset sau pantof nu te va salva de ele. Spinele trec prin jgheab. Totuși, dacă ai fi mai sigur, ia cizmele.

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, echipa Prorider suferă de căldură și mușcături de țânțari.Totuși, să mergem zmeu! Aceasta este povestea noastră despre zmeul din exotica Sri Lanka ...

Acum!

Care sunt condițiile zmeului?
Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să vă așteptați? Câteva statistici spot la nivelul întregii zone Kalpitiya urmează în paragraful ...

Aici!

Unde să zboare când în Kalpitiya?
Alegerea este largă: de la platul perfect - șuieră - valurile ... Pete secrete - insule, lagune, ocean ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum se face transportul în jurul și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi odată ce sunteți acolo? Ce să fac, dacă nu zburați? Viața de noapte ... Planificați până la urmă o vacanță!

Aici!

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka?
Aveți în vedere să vizitați insula? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria în Ceylon:
vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglare drone, comportament stradal...

Aici.

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

O poveste despre o insulă magică care este Sri Lanka

În fiecare Crăciun căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Aceasta este o poveste despre un loc real care aduce magie în viețile noastre ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...