Unde să zboare când în Kalpitiya? Punctele pentru zgarci sunt destul de variate în zonă, așa că fiecare călăreț își poate găsi fericirea acolo:
Prorider Trip Sri Lanka Frumusețe Kalpitia Lagon Oceanul Indian

Zmeul Kalpitiya: oceanul și laguna

  • Laguna Kalpitiya se întinde pe aproximativ 800 m lățime și depășește 2 km lungime, oferindu-vă un loc de joacă uriaș cu apă plată pentru a juca. Locul de lansare este situat pe bara de nisip lată care separă laguna de Oceanul Indian. Aceasta este partea opusă în cazul în care găsiți stațiunile și hotelurile, așa că va trebui să faceți o plimbare rapidă cu scuterul (5-15 minute, în funcție de locul în care provii) sau folosiți o plimbare cu autobuzul sau cu barca stațiunii în care vă aflați (5-6 $ / călătorie). Acesta este și costul pentru barca de siguranță.

Apa este superficială (1.5 m max) chiar în centrul lagunei. Totuși, fundul este noroios și există acele cochilii groase, de care trebuie să aveți grijă să nu călcați mai departe.

Este perfect pentru începători să descopere sportul de zmeu, să-și îmbunătățească abilitățile și să devină călăreți independenți. Vântul este lateral pe mal, astfel încât să obțineți cei 800 de metri mari pentru a vă face linia și aveți 2 km lungime de drum liber odată ce mergeți în sus. Toți călăreții avansați pot practica trucuri pe acea apă plată caldă.

  • Oceanul Indian este larg și în apropiere. Plaja cu nisip cald este accesibilă de pretutindeni. O mulțime de stațiuni și hoteluri sunt situate pe malul oceanului, deci în funcție de alegerea dvs. - 15mn până la laguna de tuk-tuk ar putea fi de asemenea scurtate la 5mn pentru a lansa zmeul și a ajunge la lagună călărind gratuit în ocean .

Apa este adâncă rapid, deoarece este oceanul, dar este încă cald. Un pic mai ciocănit - valurile pot fi mai mari, totuși, sunt posibile. Vântul este lateral sau perfect, care permite chiar și începătorilor să înceapă să zboare în ocean. Este sigur.

  • Insula Vella sau orice insulă aflată la nord de laguna Kalpitiya oferă o oportunitate excelentă pentru câteva trucuri și distracții pe apă perfectă de cristal albastru plat. Apoi, o mare aventură în aval înapoi spre continent, la sfârșitul zilei. O excursie de una sau două zile cu o barcă spre insulă este, de asemenea, o completare plăcută a listei de experiențe de trăit într-o călătorie de zmeu.

Există o mulțime de insule nelocuite la nord de lagună. Pescarii locali îi folosesc pentru pescuit și odihnă, totuși singurul aliment și apă pe care îl obțineți este cel pe care l-ați adus cu voi. Este o super oportunitate pentru îmbunătățirea abilităților pe vântul offshore. Totuși, întrucât insula are mai mult un mal de nisip de 20-30 m, plaja onshore este și ea aproape.

  • „Punctul măgarului” încă nu am descoperit, dar pare a fi un loc bun pentru călărie pe unele valuri!

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, echipa Prorider suferă de căldură și mușcături de țânțari.Cu toate acestea, să mergem zmeu! Aceasta este povestea noastră despre zmeul în Sri Lanka ...

Acum!

Care sunt condițiile zmeului?
Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să ne așteptăm? Câteva statistici la fața locului din întreaga zonă Kalpitiya urmează în paragraf ...

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Sri Lanka pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum este transportul în jur și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi după ce sunteți acolo? Ce să faci dacă nu zbori? Viața de noapte ... La urma urmei, planificați o vacanță!

Aici!

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka?
Aveți în vedere să vizitați insula? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria în Ceylon:
vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglare drone, comportament stradal...

Aici.

După cum am menționat la început - zmeul Kalpitiya este perfect pentru că oferă opțiuni pentru toate gusturile - niveluri de avansare și tipuri de călărie.

Libertate pură pentru toți kitesurferii!

Prorider Trip Sri Lanka Kite Spot Kitesurfers Laguna Kalpitiya

Laguna Kalpitiya

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

O poveste despre o insulă magică care este Sri Lanka

În fiecare Crăciun căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Aceasta este o poveste despre un loc real care aduce magie în viețile noastre ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...