Ce altceva trebuie să știți?

 • Transport de la Colombo la Kalpitiya: cunoaștem un tip 😉 un prieten și sofer de incredere (70 $ / mașină pentru persoanele 5.), De asemenea, puteți găsi la aeroport la sosire sau să negociați cu managerul dvs. de cazare;
 • cazari: hotel or recurge or vilă? Cu cât stai mai mult, cu atât prețul este mai bun. Ofertele sunt variabile și depind de bugetul dvs. Condițiile sunt bune. Vă putem ajuta să rezervați un loc unde să stați în Kalpityia oricând, în orice sezon (Mai multe informații aici).
 • Accesați zmeul în Kalpitiya: cunoaștem un tip 😉 să închirieze o scuter (5.5 USD / zi) sau a tuk-tuk (14 USD / zi) este cea mai bună opțiune pentru mobilitate în zonă. Prețul poate fi, de asemenea, redus dacă închiriați pentru o perioadă mai lungă (> 3 săptămâni). Și pentru a ajunge la insule - închiriați o barcă (~ 75 $ / barcă pentru 6 pers.)
 • Sunt disponibile mâncăruri și băuturi la kite-spot: majoritatea școlilor de zmeu permanente au un loc pe malul lagunei, unde oferă de apă și băuturi răcoritoare, an înghețată-om si un înghețată-tuk-tuk treci foarte des, un alt tuk-tuk trece cu proaspăt nuci de cocos să bea, ceva localnic gogoşi îți poate sati foamea până obții o masă adevărată.
 • Parte? Viața de noapte din Kalpitiya nu este cea mai dezvoltată. Unele stațiuni au un bar cu minunat muzică și cocktail-uri. Vă veți umple ca acasă (prețurile sunt ca și la discotecă ').

Ce altceva poți face dacă nu kiting?

 • Un parc de veghe se va deschide în curând pe o mică lagună privată, lângă locul zmeului.
 • Un safari în Parcul Național Wilpattu este o activitate foarte interesantă dacă sunteți curioși să întâlniți locuitorii locali de natură non-umană.
 • Un safari pe apă pentru a vedea delfinii și / sau balenele este, de asemenea, o experiență specială de adăugat pe lista cu găleată dacă sunteți gata să vă treziți și să plecați foarte devreme dimineața.
 • Scufundări se întâmplă și în zonă.
 • Wind-surfing este întotdeauna prezent acolo unde este zmeul, așa că dacă doriți să încercați - sunteți bineveniți să aveți și tu această plimbare diferită a vântului.
 • Destinații turistice pentru a descoperi într-o excursie de o zi sunt doar 3-4h cu mașina (cu tuk-tuk sau autobuz). Puteți ajunge la site-uri antice, cum ar fi Sigiriya, Anuradhapura, Polonnaruwa or Kandy. (Avem o poveste cu mai multe detalii pe care le puteți verifica!)

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, echipa Prorider suferă de căldură și mușcături de țânțari.Cu toate acestea, să mergem zmeu! Aceasta este povestea noastră despre zmeul în Sri Lanka ...

Acum!

Care sunt condițiile zmeului?
Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să ne așteptăm? Câteva statistici la fața locului din întreaga zonă Kalpitiya urmează în paragraf ...

Aici!

Unde să zboare când în Kalpitiya?
Alegerea este largă: de la valuri plate - agitate - perfecte ... Pete secrete - insule, lagune, ocean ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Sri Lanka pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka?
Aveți în vedere să vizitați insula? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria în Ceylon:
vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglare drone, comportament stradal...

Aici.

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

O poveste despre o insulă magică care este Sri Lanka

În fiecare Crăciun căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Aceasta este o poveste despre un loc real care aduce magie în viețile noastre ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...