Ne angajăm să oferim studenților noștri cea mai bună experiență

Flexibil la nevoile studentului cu cele mai noi echipamente și răbdare care să-l ajute să avanseze!

prorider events_logo

Cu echipa Prorider

CE ESTE KITEBOARDINGUL?

Un sport nautic care implica deplasarea pe apa cu ajutorul unei placi si a unui zmeu, folosindu-se tractiunea eoliana. Este un sport aflat intr-un continuu progres, dezvoltandu-se in fiecare an noi tehnologii, menite sa asigure siguranta si performanta riderului. Se poate practica pe orice suprafata acvatica care permite, mare sau lac, cu conditia sa nu existe obstacole in zona (cladiri, fire de inalta tensiune, copaci etc.)

CARE ESTE DURATA UNUI CURS?

Dacă doriți să învățați să zmeți, cursul complet de kite-boarding durează în medie 4-5 zile. Scopul nostru este să acumuleze 12 ore de practică. Cu toate acestea, durata exactă depinde în mare parte de condițiile meteorologice, în special de prognoza vântului. Deci se poate întâmpla ca zilele de curs să fie amânate în absența condițiilor favorabile, prin urmare, să nu fie consecutive.

UNDE SE TINE CURSUL?

Oriunde bate vantul, fie ca este vorba de Marea Neagra, de un lac din jurul Bucurestiului, sau de diverse locatii din strainatate (consultați „Excursii de aventură”Secțiune pentru mai multe destinații). Scoala de kite PRORIDER organizeaza frecvent tabere destinate invatarii si / sau perfectionarii kiteboardingului in locatiile recunoscute pentru conditiile prielnice acestui sport.

CARE ESTE STRUCTURA CURSULUI?

Cursul este împărțit în mai multe module:

Discovery – faci cunoștința cu echipamentul si afli cum sa-l folosești, te acomodezi cu termenii uzuali si limbajul prin semne specific sportului, înveți sa controlezi un zmeu de tip foil (trainer) care sa nu dezvolte o putere foarte mare;

Kite control - Înveti sa lansezi un zmeu si sa-l aterizezi cu asistent, inveti cum sa controlezi un zmeu cu depower, de tip inflated, utilizezi sistemele de siguranta, afli cum se relanseaza un zmeu in apa sau pe uscat;

Body dragging / body dragging upwind - Înveti sa folosesti forta zmeului pentru deplasarea in apa, iti insusesti regulile de prioritate, practici metoda de recuperare a placii prin deplasarea contra vantului;

Water-start - Avand deja control deplin asupra zmeului si nefiind in acest fel un pericol pentru cei din jur, inveti in acest modul final cum sa te ridici pe placa din apa, cum sa te mentii cat mai mult la suprafata, cum sa iti corectezi pozitia si sa efectuezi o deplasare controlata.

CE ITI ASIGURA ȘCOALA-PRORIDER?

In primul rand vei primi propriul manual de curs. Pe toata durata colaborarii noastre iti punem la dispozitie echipamentul complet si explicatiile aferente, inclusiv analize foto-video ale pasilor pe care ii faci. La finalul cursului vei obtine certificarea in conformitate cu standardele IKO.

CE AI NEVOIE SA STII INAINTE DE A INCEPE UN CURS?

Kiteboardingul este un sport dedicat tuturor persoanelor, indiferent de varsta, care nu necesita cunostinte preliminare, exceptand inotul. Tot ce ai nevoie inainte este sa fii determinat si gata sa-ti insusesti noi deprinderi.

CUM SA MA PREZINT LA CLAS?

Imbracat adecvat de apa (costum de baie, neopren, bluza cu protectie solara ochelari) și echipat cu un sapca, un prosop, o sticlă cu apă potabilă și o cremă de soare. Tot restul pe care îl oferim.

CE VEI STII DUPA TERMINAREA LUI?

Ca început, descoperiți elementele de bază cum să zmei. Vei ști să călărești în siguranță cu un zmeu și o placă. Vei ști să apreciezi vântul și vei alege echipamentul potrivit.

Cu practică și mai multă experiență, oferim câteva clase mai avansate: cum să sari în timp ce trimiți de exemplu. Când sunteți gata, vă putem învăța câteva trucuri.

50 st
Școala juridică din Turcia
+ Ani
experiență în kiteboard
+ Ani
experiență în coaching