Ce echipament de zmeu să pregătești? Atunci când decideți ce zmei să luați:

Să ne povestim despre o zi de zmeu ...
Ziua ta poate începe cu o ședință fără bretele. Practici câteva trucuri freestyle sau descoperiți golful în timp ce călărești gratuit la amiază. Vă bucurați de o sesiune minunată de folie după-amiaza. Apoi, vântul se ridică din nou la sfârșitul zilei pentru a avea o frumoasă zmeu-plimbare la apusul soarelui.

  • Dacă aveți echipamentul: vara, dimensiunile mici de zmee sunt utilizate în mare parte pe o prognoză cu vânt puternic vs. Pe o prognoză cu vânt scăzut, trebuie utilizate dimensiunile medii spre mari. Dimineața obțineți vânt mai mare decât în ​​după-amiaza. Totuși, trebuie să iei în considerare abilitățile tale. Puteți verifica și urmări prognozele vântului online pentru perioada pe care o alegeți pentru a vă oferi cel mai bine pregătit.
  • Dacă doriți să închiriați un zmeu: ai putea abonati-ne. Când ajungeți pe insulă, vom fi acolo și vă vom oferi echipamentul corespunzător de care aveți nevoie în timp ce stați. Reprezentăm și vindem un brand de zmeu notoriu, echipamentul pe care îl închiriem este întotdeauna cel mai recent și într-o formă perfectă.
  • Dacă sunteți interesat de lecții de zmeu: din nou poți abonați-vă la școala noastră de zmeu. Acesta este un loc foarte sigur pentru a învăța cum să zbori. Alături de noi pentru vacanța ta de zmeu. Bucurați-vă de o aventură pe o insulă exotică din apropierea Europei, unde descoperiți ambele: delicii extraordinare ale Tukey și cel mai bun sport care este kite-boarding.
  • Dacă sunteți interesat să cumpărați: puteți începe prin a verifica magazin online aici. A cumpăra un zmeu în Turcia ar fi cumpărat de oriunde în lume - second hand, doar dacă îl încercați mai întâi. Fii atent cu cei care își vând zmeele vechi, trebuie să existe un motiv pentru vânzare.

Notă! despre magazinele de zmeu

Faptul interesant despre insula Gokceada ca zmeu-loc: nu există magazine de zmeu. Puteți cumpăra de la școli de zmeu sau alte kitere de pe plajă. La plajă există un „magazin de reparații”. De asemenea, toate mărcile sunt reprezentate, așa că puteți găsi ajutor și pentru accesorii ...

Prorider în Turcia Gokceada Island Repair Shop

Plaja insulei Gokceada Atelier de reparații F-one

Ce să aducem pentru călătorie? Echipamentul de zmeu fiind setat, mai trebuie să vă gândiți ce să purtați?

  • Dacă vă planificați vacanța de vară într-o destinație exotică în iulie sau august: pantaloni scurți sau lycra poate fi suficient. Poate un neopren scurt Costum de 2 mm este un maxim pe care ar trebui să îl împachetezi dacă ești slab și ușor de răcit. Și nu uitați să vă luați capac sau ochelari de soare!
  • Dacă vă planificați vacanța când sunt mai puțini turiști ca în mai - iunie sau mai târziu septembrie - octombrie: apa este încă caldă, dar puteți obține un pic răcoroasă de la vânt deasupra apei. Iti recomandam 2 mm - 3 mm - 5 mm neopren lung în funcție de cât de sensibil ești și de cât de avansate sunt abilitățile tale.
  • Dacă ești începător și petreci mai mult timp în apă decât mai sus, ar trebui să aduci întotdeauna un wetsuit, cască sau vestă de impact desigur. Este pentru protecția și bunăstarea ta.
  • Despre accesorii: apreciem întotdeauna a poncho, un prosop, niște flip-flops și o umbră.
  • Despre stofele generale: orice ai purta într-o vacanță de vară și totuși te simți cel mai confortabil. Te duci într-o insulă cu vânt; s-ar putea să aduci ceva de acoperit.

Notă! Despre încălțăminte și nisip ...

Nu sunt necesare încălțăminte de apă sau șosete. Nisipul este curat de scoici. Când mergeți afară, este posibil să aveți nevoie de protecție, deoarece există câteva tufe spinoase pe dune.

Prorider Story Trip Turcia Insula Gokceada Kitesurf School F One Foil 3

Plaja insulei Gokceada cu vânt pe mal - vedere din spatele tufișurilor

Timp de 3 luni în fiecare an, trăim pe o insulă, deschidem o tabără de zmeu, ne bucurăm de natură, zburăm ... Viața bună! Locația școlii de kiteboarding ProRider vara se află la Gokceada, în Turcia. Aceasta este povestea noastră despre cel mai bun zmeu din Est Europa ...

Acum!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la plat perfect - zgâriat - valuri ... Plajă cu vânt la mare și plajă cu vânt în larg, pete secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la plat perfect - zgâriat - valuri ... Plajă cu vânt la mare și plajă cu vânt în larg, pete secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum se face transportul în jurul și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi odată ce sunteți acolo? Ce să fac, dacă nu zburați? Viața de noapte ... Planificați până la urmă o vacanță!

Aici!

Ești curios despre viața din Turcia?
Considerați vizitarea costului de vest? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria:
viză, pașaport, zboruri, numerar, transport, cazare, reglementare drone, vreme,…

Aici.