Unde să zboare când pe insula Gokceada din Turcia? Punctele pentru zgarci sunt destul de variate în zonă, așa că fiecare călăreț își poate găsi fericirea acolo:

Prorider Story Trip Gokceada Turcia Pe malul plajei 3

Golful eolian de pe insula Gokceada

  • Locul „val” este plaja cu vântul de pe mal. În condițiile în care prognoza ridicată obțineți niște valuri excepționale pentru călărit fără bretele. Acesta este și locul sigur. Pe un golf mai lung de 2 km, aveți un centru cu valuri mari și mai mari și mai puțin ondulate pe partea în care cei mai puțin avansați pot exersa și ei. Așa că devine puțin aglomerat dacă nu ești capabil să mergi în sus. Cu toate acestea, dacă zbori 20-30m de la țărm, ești în spatele valurilor și în spatele masei de kite surfisti.

Prorider Story Trip Turcia Gokceada pe malul plajelor Kitesurf 3

  • Locul „wind-surfers” este plaja cu vântul off-shore. Acolo te poți plimba pe un apartament perfect. Există o barcă pe care o puteți închiria pentru salvare și bucurați-vă de o plajă cu mai puține echipaje. Este, de asemenea, o plajă mai turistică și mai populară, astfel încât surferii de zmeu au un coridor de 200m disponibil doar pentru călărie. Ei împărtășesc spațiul cu cei mai mulți surfisti eolieni și, de asemenea, turiștii aflați în plajă.
  • Pentru a obține o sesiune privată absolută pe o plajă goală - nu există civili care înoată sau să facă plajă la soare, dar nici o barcă de siguranță, există „locuri secrete” pentru mersul pe un vânt lateral. Totuși, vizitarea acestor plaje este recomandată doar călăreților experimentați și independenți sau avansați.
Prorider Story Trip Turcia Gokceada Beach Spot Secret

Gokceada iskand „Secret Spot” Beach

  • Să te distragi, există și o cursă anuală organizată de școala locală de zmeu turcească. La acel eveniment, o cursă între kiteri îi trimite să concureze începând de la plaja de pe țărm care înconjoară insula pentru a ajunge pe plaja off-shore. Apoi se întoarce pe jos prin insulă lângă dunele.

Timp de 3 luni în fiecare an, trăim pe o insulă, deschidem o tabără de zmei, ne bucurăm de natură, zmeăm ... Viața bună! Locația școlii de kiteboarding ProRider în vară este la Gokceada din Turcia. Aceasta este povestea noastră despre cel mai bun kite-spot din Europa de Est ...

Acum!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la valuri perfecte, agitate - plajă ... Plajă cu vânt la mal și plajă cu vânt în larg, locuri secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Turcia pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum este transportul în jur și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi după ce sunteți acolo? Ce să faci dacă nu zbori? Viața de noapte ... La urma urmei, planificați o vacanță!

Aici!

Ești curios despre viața din Turcia?
Considerați vizitarea costului de vest? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria:
viză, pașaport, zboruri, numerar, transport, cazare, reglementare drone, vreme,…

Aici.

După cum am menționat la început - insula Gokceada kite-spot este perfectă pentru că oferă opțiuni pentru toate gusturile - niveluri de avansare și tipuri de călărie.

Insula oferă libertate pură pentru toți kitesurferii!

Prorider Story Trip Gokceada Turcia pe malul plajei, plin de zmei

Golful eolian Gokceada, pe malul vântului