Care sunt condițiile zmeului în Gokceada? Bine pentru toată lumea, indiferent de abilități sau preferințe pentru kit. Fiecare kite-surfer își va găsi fericirea.

  • Nivelul kitului: începător + intermediar + independent + avansat;
  • Tipul spotului: plaja cu vânt de la mal cu valuri mici până la medii și apă plată perfectă la plaja off-shore;
  • Disciplina: free-ride; liber; folie; fara bretele;
  • Zona de lansare: plaja nisipoasa

Turcia Pirlanta Sezonul zmeului de vânt

Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu în Gokceada? Sezonul zmeului în Turcia este mai bun vara:

  • din mai până în octombrie: vântul variază de la scăzut la 10-15 noduri la înalt de la 20-40 de noduri;
  • frecvență stabilă: vântul este puternic timp de 3-5 zile, apoi scăzut timp de 2-3 zile (prognozele online sunt de încredere de respectat).

Deschidem în fiecare an o insulă-tabără de zmeu în ultimii 10 ani. Ați observat direcția excelentă a vântului și condițiile meteorologice? Școala de zmei Prorider oferă cea mai bună experiență de vacanță de vară: să descoperi și să înveți acel sport excepțional de kite-boarding. De asemenea, pentru toți kitesurferii să-și îmbunătățească abilitățile și să își îmbunătățească nivelul zmeilor în condiții de siguranță. Însoțit de un certificat instructor de zmeu cu practică și inimă bună - kitesurful devine ușor și distractiv.

Notă! despre vacanța de vis ...

Apa este limpede și verde de mare la care oamenii ar visa în vacanța lor. Într-adevăr, plaja este frumoasă, dar foarte murdară. Pe măsură ce vântul bate direct pe țărm, marea aduce multe deșeuri din mare! Aceasta este lumea noastră de azi.

La ce pericole să vă așteptați?

  • Fii atent la lansarea și aterizarea zmeului tău: evitați să se prăbușească pe sau peste dunele. Există tufe spinoase care vă pot deteriora echipamentul de zmeu.
  • Totuși, cel mai mare pericol este alți kiteri de călărie. Dacă toată lumea ar avea mai multă toleranță între ele și ar respecta regulile priorităților privind apa, toți kitesurferii, windsurfers, înotătorii și turiștii din apropiere ar trebui să fie în siguranță și să se bucure de vacanța lor.

Timp de 3 luni în fiecare an, trăim pe o insulă, deschidem o tabără de zmei, ne bucurăm de natură, zmeăm ... Viața bună! Locația școlii de kiteboarding ProRider în vară este la Gokceada din Turcia. Aceasta este povestea noastră despre cel mai bun kite-spot din Europa de Est ...

Acum!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la valuri perfecte, agitate - plajă ... Plajă cu vânt la mal și plajă cu vânt în larg, locuri secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Turcia pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum este transportul în jur și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi după ce sunteți acolo? Ce să faci dacă nu zbori? Viața de noapte ... La urma urmei, planificați o vacanță!

Aici!

Ești curios despre viața din Turcia?
Considerați vizitarea costului de vest? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria:
viză, pașaport, zboruri, numerar, transport, cazare, reglementare drone, vreme,…

Aici.