Prorider scoala kiteboard gokceada
Timp de 3 luni în fiecare an, trăim pe o insulă, deschidem o tabără de zmei, ne bucurăm de natură, zmeăm ... Viața bună! Locația școlii de kiteboarding ProRider în vară este la Gokceada din Turcia. Aceasta este povestea noastră despre cel mai bun kite-spot din Europa de Est ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Kitesurf în Gökceada, Turcia ...

Aveți de gând sărbători de kitesurf în Turcia? Doriți să vizitați vestul Turciei? Vă putem întâlni acolo. Avem o școală de zmee pe o mică insulă de graniță lângă Grecia. Tabăra noastră de zmee este deschisă toată vara. Trăim pe plajă și ne bucurăm de o viață simplă. ProRider - George își petrece verile pe acea insulă turcă de atunci 2008. Din acel moment, unele prietenii s-au construit și în fiecare an ne întoarcem ne simțim mai mult ca acasă.

Kite-surfingul a crescut ca sport pentru trecut ani 15 va fi, așadar, primul sport nautic extrem care va fi inclus în Jocurile Olimpice din 2024 ca disciplină permanentă! Așa s-a ridicat Gokceada pentru a deveni un loc notoriu pentru zmeu ... Acesta este un spot de zmeu perfect din atâtea motive. Aici vă vom spune doar câteva. Dacă sunteți surfer de zmeu, ar trebui să vă gândiți să mergeți, să vedeți și să descoperiți singur restul!

Care sunt condițiile zmeului? Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să vă așteptați? Urmează în paragraf câteva statistici la vedere ale zonei costurilor de vest

Aici!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la valuri perfecte, agitate - plajă ... Plajă cu vânt la mal și plajă cu vânt în larg, locuri secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Turcia pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum este transportul în jur și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi după ce sunteți acolo? Ce să faci dacă nu zbori? Viața de noapte ... La urma urmei, planificați o vacanță!

Aici!

Ești curios despre viața din Turcia?
Considerați vizitarea costului de vest? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria:
viză, pașaport, zboruri, numerar, transport, cazare, reglementare drone, vreme etc.

Aici.