Prorider scoala kiteboard gokceada
Timp de 3 luni în fiecare an, trăim pe o insulă, deschidem o tabără de zmeu, ne bucurăm de natură, zburăm ... Viața bună! Locația școlii de kiteboarding ProRider vara se află la Gokceada, în Turcia. Aceasta este povestea noastră despre cel mai bun zmeu din Est Europa ...

Kitesurf în Gökceada, Turcia ...

Planificați sărbători de kitesurfing în Turcia? Vrei să vizitezi vestul Turciei? Vă putem întâlni acolo. Avem o școală de zmeu pe o mică insulă de pensiune din apropierea Greciei. Tabăra noastră de zmee este deschisă toată vara. Trăim pe plajă și ne bucurăm de o viață simplă. ProRider - George își petrece verile pe acea insulă turcă de atunci 2008. Din acel moment, unele prietenii s-au construit și în fiecare an ne întoarcem ne simțim mai mult ca acasă.

Kite-surfingul a crescut ca sport pentru trecut ani 15 va fi, așadar, primul sport nautic extrem care va fi inclus în Jocurile Olimpice din 2024 ca disciplină permanentă! Așa că s-a ridicat Gokceada pentru a deveni un loc notoriu de zmeu ... Acesta este un loc perfect de zmeu din atâtea motive. Aici vă vom spune doar câteva. Dacă sunteți kite-surfer, ar trebui să luați în considerare să mergeți, să vedeți și să descoperiți tot restul pentru voi!

Care sunt condițiile zmeului? Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să vă așteptați? Urmează în paragraf câteva statistici la vedere ale zonei costurilor de vest

Aici!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la plat perfect - zgâriat - valuri ... Plajă cu vânt la mare și plajă cu vânt în larg, pete secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Turcia pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum se face transportul în jurul și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi odată ce sunteți acolo? Ce să fac, dacă nu zburați? Viața de noapte ... Planificați până la urmă o vacanță!

Aici!

Ești curios despre viața din Turcia?
Considerați vizitarea costului de vest? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria:
viză, pașaport, zboruri, numerar, transport, cazare, reglementare drone, vreme etc.

Aici.