Ești curios despre viața din Sri Lanka? Vă gândiți să vizitați Sri Lanka? Iată ce trebuie să știți pentru a vă planifica călătoria în Ceylon: vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglarea dronelor, comportamentul străzii ...

... ca concluzie!

Anunțul public despre
Suspendarea funcționării aeronavelor fără pilot, inclusiv drone": AICI

De ce ne-am putea plânge? Deoparte Nu. dronele permise! Ei bine, rămânem lângă o lagună și unde este apă sunt țânțari. Așadar, trebuie să recunoaștem că, dacă nu sunteți un iubitor de insecte, este posibil să nu apreciați prezența atâtor insecte în jur. Alții pot spune că este murdar. Dar, comparativ cu poluarea orașelor europene, am spune că praful de pe drumuri nu este nimic. Unele suflete mai delicate pot lipsi, de asemenea, de apa fierbinte la 30 ° C, deoarece dușul este cu apă încălzită în principal de soare ... Dar fiind într-o țară tropicală, este temperatura perfectă pentru a vă reîmprospăta. Și întreaga experiență este distractivă.

Not To NOT Notă! despre obiceiurile locale

Pentru toți sufletele romantice îndrăgostește și invidioase pentru a vizita Sri Lanka cu jumătatea ta mai bună: nu uitați să nu țineți mâna în locuri publice! Ei bine, intimitatea este ceva care ar trebui să rămână privat cuplului din Sri Lanka. Deci nu fac asta așa cum facem noi în Europa;)!

Condiții meteorologice:

 • Climat: tropical
 • temperaturile: min 20 ° - max 35 °
 • Seasons: din decembrie până în octombrie este uscat și plouă în noiembrie.

Când să te duci să descoperi insula? Cu excepția cazului în care decideți să vizitați Sri Lanka în noiembrie, restul anului vremea este caldă. Aerul este umed de când ești pe tropice. Deci dispoziția este vara chiar și iarna. Bucurați-vă!

Aici suntem aventurieri zmei îndrăgostiți de o țară tropicală care ne sună înapoi în fiecare Crăciun. Primim un astfel de vierme bun venit, am dori să rămânem mai mult. Mâncăm la restaurantele locale, ne menținem un buget redus. Călătorim cu tuk-tuk și scutere; ne distrăm mult. Aflăm atât de multe despre istorie, am dori să o transferăm mai multor oameni. Vedem peisaje atât de frumoase; am vrea să-i admirăm pentru totdeauna. Zmeim - perfect pentru descoperire, pentru îmbunătățirea abilităților, pentru călătorie liberă ... Acesta este cel mai bun loc. Este o plăcere plăcută să participi la viața de zi cu zi din Sri Lanka, chiar dacă doar pentru o vreme.

Călătorim 8600 km și ajungem acasă.

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka or având în vedere vizitarea Sri Lanka? Iată câteva sfaturi principale:

 • Visa: gratuit, este încă necesară o cerere online de completat (INFORMAȚII AICI);
 • Care este cel mai bun moment pentru a vizita Sri Lanka? Depinde de activitate. Dacă este numai turism, evită doar noiembrie. Dacă sunteți și în sport - pentru surf (există câteva locuri interesante și o mulțime de informații pe internet); pentru zmeu (consultați doar secțiunea noastră Povești) pentru a fi la curent cu sezonul.
 • Zboruri ieftine din București spre Colombo: urmați ofertele Qatar; Companii aeriene turcești; FlyDubai pentru a găsi cel mai bun preț pentru a zbura în Sri Lanka începând cu 500 $.
 • cazari: putem ajuta în Kalpityia; pentru o călătorie dus-întors pe insulă puteți avea încredere în „booking” ® și „AirBnb” ®. Condițiile de ședere sunt destul de bune și pot fi mai bune în funcție de bugetul dvs.
 • Transport: public transportul este de încredere, de asemenea, închiriați şofer este o posibilitate (te putem ajuta) închiriază unul un tuk-tuk sau un scuter pentru a fi mai independenți ar fi o opțiune bună și există chiar „Despre”-Tuk-tuk în zona Colombo.
 • Bani gheata: Sunt ATM-masini de cacat, sunt foarte multe bănci în Sri Lanka - ești acoperit.
 • Costul vieţii is scăzut ca în nu scump, mai ales dacă ești deschis la restaurante mai puțin fanteziste. La fast-food-ul local, puteți avea o masă delicioasă, dar totodată picantă, pentru 3 $. Alcoolul este cel scump: berea începe și de la 3 dolari!
 • Este sigur! Oamenii sunt prietenoși și călduroși.

NB! Dragi căutători de aventuri, dacă am ratat ceva, vă rog intreaba-ne despre. Ne-ar plăcea să împărtășim informațiile și să ne ajutăm!

În fiecare Crăciun din 2014, căutăm cadouri sub un cocos în loc de un pin. Vă vom spune o poveste despre un loc real care aduce magie în viața noastră. Sosirea, oamenii, traficul, iată începutul ...

Acum.

Când vizităm Sri Lanka, alegem restaurante locale curioase pentru a descoperi arome necunoscute.
Ce mănâncă oamenii din Sri Lanka? Ei beau? Ce zici de obiceiurile lor de cumpărături?

Aici!

Când vizităm Sri Lanka, există atât de multe locuri de mers: planificăm întotdeauna o excursie în tuk-tuk în insulă, niște kite-surf pe ocean și un safari! Să împărtășim câteva idei ...

Aici!

Când vizităm Sri Lanka ne bucurăm de țară. Iubim pacea dintre religii, ignorăm luptele lor politice, le ajutăm economia fiind acolo. Doar spuneam…

Aici!

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka

Acea aventură de zmeu în Kalpitiya, Sri Lanka

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, suferim de căldură și mușcături de țânțari. Povestea noastră despre zmeul din exotica Sri Lanka ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...