Când vizităm Sri Lanka, există atât de multe locuri de parcurs: întotdeauna planificăm o tuk-tuk-trip în insulă, niște kite-surf pe ocean și un safari!

... turism și aventuri

Ce să faci când ești în Sri Lanka? Pentru o țară atât de mică, există de fapt multe. Este de aproape 4 ori mai mic decât România aproape chiar populație (sursă); este un loc cultural atât de bogat. Deci, totul depinde de ce aventură cauți?

 • Dacă sunteți interesat să văd suspin:
  Insula a rămas o istorie intensă care să ne inspire și să ne învețe despre trecut. Inima insulei este plină de obiective turistice. Capitala a fost mutată de mai multe ori de-a lungul anilor, deci este o cale de a descoperi istoria țării printr-o oprire în toate orașele antice. Fiecare vă va lovi de avansarea tehnologică a civilizațiilor trecute care au trăit acolo cu mai multe generații înaintea noastră.
În fiecare an, ca tradiție, facem o vizită într-un oraș sacru care marchează venirea budismului în Sri Lanka: Anuradhapura. Coborâm pe lângă cel mai vechi copac din lume certificat astăzi. 288 ani î.Hr. Călugării budiști au adus din India o ramură a copacului sub care Buddha a primit iluminarea sa!
Călătorie rutieră în Sri Lanka? Plecând de tuk-tuk din Colombo → Sri Jayawardenapura Kotte → Dambadeniya → Kurunegala → Puttalam (Parcul Național Wilpattu) → Anuradhapura → Polonnaruwa → Kandy jgheab Ella Rock și înapoi la Colombo cu trenul. Cu siguranță, dacă descoperiți istoria în timp ce vizitați orașe antice, veți găsi multe alte site-uri însărcinate cu cunoștințe din trecut. Prorider Trip Sri Lanka Frumusețe Dambulla Sigiria Panorama Vedere de sus
O astfel de experiență pașnică este atunci când decideți să evitați mulțimea de la castel într-o stâncă. Așa că te duci să urci pe stâncă lângă Sigiriya. Treci pe lângă Buddha înclinat pe drum. În partea de sus găsiți liniște pură și liniște în timp ce admirați o vedere 360 ° asupra întregului Zona Dambulla. Este posibil să observați chiar și acel imens elefant care se plimbă în pădurea tropicală din apropiere. El este uriaș, nu-l poți rata.
 • Dacă sunt pasionați de sporturile nautice ca noi:
  SURF: Estul și vestul întreg costurile de sud sunt bune pentru a naviga pe valuri pentru cei care pot fi curioși să învețe să navigheze, poate fi destinația perfectă, deoarece sezonul este tot anul.
  Kitesurf: Există condiții perfecte pentru învățarea sau îmbunătățirea abilităților de kiteboarding pe Laguna Kalpitiya (atenție specială într-un alt articol). Sezonul este împărțit în două părți: mare - din aprilie până în octombrie (noduri de vânt mediu 35) și scăzut - din decembrie până în februarie (noduri de vânt mediu 20).
  Windsurfing este întotdeauna disponibil acolo unde este și surf-ul de zmeu.
  Scufundări este, de asemenea, o opțiune ...
 • Dacă ești curios despre particularitățile locale:

Vă rugăm să nu mergeți să vizitați orfelinatul elefantului. Întâlniți-vă mai întâi cum au devenit acei elefanți pentru copii în primul rând? Cu toate acestea, este o țară tropicală din care obțineți multe safari Opțiuni. Dacă doriți să vedeți elefanții, există mai multe Parcuri nationale ca "Willpatu„; „Angammedilla“; „Wasgamuwa”Unde puteți vedea numeroase animale și păsări sau înotați cu delfinii sau balenele. Verificați-le ceai plantații ar putea fi, de asemenea, un plan bun. Urcați un vârf de Scările 10.000 a vedea răsăritul soarelui este, de asemenea, o activitate notorie pentru toate acele suflete romantice ... În cele din urmă, sau mai întâi călăriți tren între Colombo și Kandy ar trebui să fie pe lista cu găleată.

Notă utilă! despre ghizi și agenții turistice locale

Acolo unde există turiști, există oameni interesați să câștige bani din ei. Din păcate, în Sri Lanka, este la fel ca peste tot în lume. Ghidurile turistice și agențiile turistice care oferă servicii de ghid au tendința de a solicita o comisie mai mare. Aceștia ar avea parteneri în restaurare și hoteluri din zonele turistice pe care le oferă vizite, așa că vă vor aduce acolo, ca recomandare, iar factura poate fi mai mare decât ceea ce spune meniul.

Așa funcționează lumea așa cum o știm! Pentru a vă scuti de a fi înșelat, pur și simplu evitați aceste servicii. Încă obții cea mai bună experiență din această destinație exotică pentru un buget de nivelul tău.

În fiecare Crăciun din 2014, căutăm cadouri sub un cocos în loc de un pin. Vă vom spune o poveste despre un loc real care aduce magie în viața noastră. Sosirea, oamenii, traficul, iată începutul ...

Acum.

Când vizităm Sri Lanka, alegem restaurante locale curioase pentru a descoperi arome necunoscute.
Ce mănâncă oamenii din Sri Lanka? Ei beau? Ce zici de obiceiurile lor de cumpărături?

Aici!

Când vizităm Sri Lanka ne bucurăm de țară. Iubim pacea dintre religii, ignorăm luptele lor politice, le ajutăm economia fiind acolo. Doar spuneam…

Aici!

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka? Aveți în vedere să vizitați insula? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria în Ceylon:
vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglare drone, comportament stradal...

Acum.

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka

Acea aventură de zmeu în Kalpitiya, Sri Lanka

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, suferim de căldură și mușcături de țânțari. Povestea noastră despre zmeul din exotica Sri Lanka ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...