Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka

Când toată lumea din Europa visează la plaje însorite și vreme caldă, ne plângem de căldură și de mușcăturile de țânțari. Dar apoi, să mergem zmeu!

Planificați o călătorie de zmeu în Sri Lanka? Noi facem. Rezervăm un zbor spre Colombo. Avem unde să stăm. Transport la Kalpityia, închiriați un tuk-tuk, ajungeți la o bancă pentru bani - totul este pregătit. ProRider - George a iernat în zmeul din Sri Lanka lângă Kalpityia de atunci 2014. Din acel moment, unele prietenii s-au construit și în fiecare an ne întoarcem ne simțim mai mult ca acasă.

Kite-surfing-ul a crescut ca sport în ultimii 15 ani, astfel că va fi primul sport nautic extrem inclus în Jocurile Olimpice din 2024 ca disciplină permanentă! La fel și așa Kalpitiya devii unul loc notoriu de zmeu din 2010 ... Acesta este un spot de zmeu perfect din atâtea motive. Aici vă vom spune doar câteva. Dacă sunteți surfer de zmeu, ar trebui să vă gândiți să mergeți, să vedeți și să descoperiți singur restul!

Și dacă simți trebuie să vă spunem câteva mai mult, te rog intra în contact și întreabă-ne tot ce ai vrea să știi! Mai întâi, verificați acest lucru:

Care sunt condițiile zmeului?
Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să ne așteptăm? Câteva statistici la fața locului din întreaga zonă Kalpitiya urmează în paragraf ...

Aici!

Unde să zboare când în Kalpitiya?
Alegerea este largă: de la valuri plate - agitate - perfecte ... Pete secrete - insule, lagune, ocean ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Sri Lanka pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum este transportul în jur și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi după ce sunteți acolo? Ce să faci dacă nu zbori? Viața de noapte ... La urma urmei, planificați o vacanță!

Aici!

Sunteți curioși despre viața din Sri Lanka?
Aveți în vedere să vizitați insula? Ce aveți nevoie pentru a vă planifica călătoria în Ceylon:
vreme, viză, zboruri, numerar, transport, cazare, reglare drone, comportament stradal...

Aici.

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

O poveste despre o insulă magică care este Sri Lanka

În fiecare Crăciun căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Aceasta este o poveste despre un loc real care aduce magie în viețile noastre ...

Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Unde să vă cazați în Kalpitiya, Sri Lanka?

Planificați o călătorie de zmeu în Kalpitiya Sri Lanka? O mare decizie este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă. Iată o listă de recomandări din experiența noastră ...