Ne angajăm să oferim cea mai bună experiență exotică în timp ce trimițăm

Pentru că sunteți curioși să descoperiți lumea, vă invităm să vă alăturați și să îndepliniți acel vis!

prorider events_logo

De The Prorider Team

CE ESTE UN KITE TRIP?

Ai deja o pasiune pentru kitesurf sau ai vrea sa înveți? Vrei sa descoperi lumea?… Avem combinația perfecta pentru pasionații de sporturi de apa aflați in căutarea unei ni destinații exotice! Îmbinam pasiunea cu dorința de a descoperi noi culturi sau peisaje.

CAT DUREAZA O EXCURSIE?

Din păcate, mergem doar 10 zile. Alegem datele de plecare în februarie în funcție de ofertele biletelor de avion și ne întoarcem o săptămână și jumătate mai târziu. Încă toferta este făcută pentru 10 zile, dar dacă doriți să rămâneți mai mult, vă putem aranja și pentru dvs.! 😉

UNDE ARE LOC AVENTURA?

Călătorim pe Aeroportul Internațional Maquietta (care este 1h distanță de Caracas), Venezuela. Acolo un mic avion vă va zbura către Los Roques (inclus în prețul ofertei noastre). Veți fi primiți și însoțiți imediat la sosirea dvs. în Maquietta până când veți pleca spre arhipelag.

CUM ESTE ORGANIZATA EXCURSIA?

Plecarea depinde de alegerea dvs. de date pentru destinația la care ajungem. Vom aranja ca un șofer să vă ridice de la aeroport la datele respective.

Cazarea este rezervată și plătită în avans, astfel încât comunicăm locația locului în avans, precum și detaliile de plată. Este un hotel mic cu 12 camere - 25 de persoane. 3 mese cu băutură și o gustare după-amiaza sunt incluse în prețul camerei.

Deci, când ești acolo,

 • dacă aveți nevoie de mijloace de transport - cunoaștem un tip;
 • dacă vreți ponturi despre locuri, restaurante, baruri sau alte atracții – știm pe cineva;
 • Dacă sunteți curioși să călătoriți și să descoperiți situri istorice, insule deșertice sau să faceți un safari - cunoaștem un tip ...

Îl cunoști pe tipul care să ceară ajutor și să te bucuri de călătoria ta și să stai! A fi liber să faci așa cum te simți în concediu este motivul principal pentru care mergi. Suntem acolo pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie de ceva. Ne! Mergem cu trotinete în arhipelag, într-un alt kite-spot în fiecare zi și sunteți bineveniți să vă alăturați.

Există toate insulele diferite la care se poate ajunge cu zmeul. Există lagune de nisip 12 cu apă de cristal albastru superficial, asigurate de un recif, astfel încât apa să fie destul de plată.

Există așa numit „Zmeu safari”, Care vă oferă posibilitatea de a descoperi câteva părți diferite ale arhipelagului și nenumăratele arbori de mango cu un ghid. Este o experiență excelentă, care este recomandat să ia în considerare și.

Puteți întâlni delfini, broaște țestoase și o mulțime de pești diferiți și pe apă.

 • Există câteva vești bune pentru pasagerii valurilor! Pentru mai multe informații despre locuri, cunoaștem un tip care vă va arăta „punctele secrete” ale arhipelagului odată ce vom fi acolo.
 • Free-ride, stil liber și, de asemenea, începători - o veste bună și pentru tine: CAYO SARDINIA, SAQUI SAQUI, CAYO VAPOR, SEBASTOPOL sunt una dintre cele mai frumoase insule pentru zmeu din Venezuela.

NB! Nu uita de tine Snorkel; vei avea nevoie de ele cu siguranță.

Programăm călătoria iarna:

CE OFERĂ PRORIDER PENTRU EXCURSIA?

 • Recomandare : Te ajuta sa găsești cele mai bune oferte de bilete de avion;
 • Transport de la sosirea ta pe aeroportul internațional până la cel local din Los Roques în datele dorite;
 • Transport: toate locurile de zmeu pot fi accesate DOAR cu barca. Va fi disponibil toată ziua, ceea ce înseamnă că, dacă nu există vânt - este și „barca noastră de salvare”;
 • Cazare: 10 nopți la hotelul tradițional local ne oferă o cameră dublă cu WC și baie; spațiu comun cu spațiu frison; restaurant care ne pregătește mese delicioase 4 de ori pe zi;
 • Tricks & tips pentru posibile destinații de călătorii si aventuri;
 • Kite-lessonuri și / sau unelte de închiriere dacă nu aveți (vă rugăm să vă abonați în avans).

CE TREBUIE SA ȘTII ÎNAINTE DE EXCURSIE?

Ar fi bine sa ai o stare buna de sănătate si sa fii deschis descoperirii unei noi culturi.

A vorbi spaniolă poate fi utilă.

 • Iarna este sezonul înalt pentru vânt: intre 18 - 22 noduri !
 • Condițiile de kite: apă plată și agitată, valuri mici
 • Temperatura aerului: 26 ° C
 • Temperatura apei: 27 ° C

CUM SA TE PREGĂTEȘTI DE CĂLĂTORIE?

 • Visa : nu e necesar!
 • Asigurarea de călătorie & suplimentul pentru sporturi extrem;
 • Daca practici sporturi de apa: adu-ți echipamentul pentru a putea exersa;
 • Verificați vremea și adaptează-ți alegerea de pânze, astfel încât să fii cel mai confortabil;
 • Medicamente asistenta medicala este disponibila in Sri Lanka, serviciile medicale sunt bune iar medicamente se găsesc. Daca știți însa ca aveți nevoi speciale, ar fi bine sa mergeți pregătiți.
 • Faceți schimb de bani la USD $ în facturi mici. Tot ce plătești pe Los Roques este în dolari.

NB! Și mai important, evita moneda locala - ar putea fi o înșelătorie care încearcă să schimbe bani în ea.

CINE POATE PARTICIPA LA AVENTURA?

Toată lumea este binevenită. Părinți, daca vreți sa va luați copiii într-o vacanta de poveste, puteți, noi o facem de câțiva ani. Copii, dacă vrei să călătoriți, povestiți-le părinților si rugați-i sa se înscrie!

Pentru a vă asigura că veți participa la următoarea noastră aventură exotică, este posibil SIMILAR pagina noastră de pe FaceBook pentru a vă ține la curent cu programarea următoarei noastre călătorii.

Pentru orice întrebări vă rugăm să trimiteți un e-mail! Suntem disponibili pentru a răspunde la toate întrebările dvs.:

office @ prorider. ro