Ne angajăm să oferim cea mai bună experiență exotică în timp ce trimițăm

Pentru că sunteți curioși să descoperiți lumea, vă invităm să vă alăturați și să îndepliniți acel vis!

prorider events_logo

Cu echipa Prorider

CE ESTE UN KITE TRIP?

Ai deja o pasiune pentru kitesurf sau ai vrea sa înveți? Vrei sa descoperi lumea?… Avem combinația perfecta pentru pasionații de sporturi de apa aflați in căutarea unei ni destinații exotice! Îmbinam pasiunea cu dorința de a descoperi noi culturi sau peisaje.

CAT DUREAZA O EXCURSIE?

De regula, mergem pentru o luna. Alegem data de plecare înaintea Crăciunului (20-23.12) in funcție de ofertele companiilor de zbor si revenim o luna mai târziu. Evident, va puteți alătura pentru perioade mai scurte sau... ne puteți întrece. Oricare ar fi varianta dorita, va putem fi de ajutor.

UNDE ARE LOC AVENTURA?

Mergem de ceva ani iarna in Sri Lanka pentru o sesiune de kite pe o laguna imensa (flat water) si pentru a ne bucura de cultura si gastronomia locala. Destinația este Kalpityia (XNUMX-XNUMX ore distanta de capitala Colombo, unde aterizam).

CUM ESTE ORGANIZATA EXCURSIA?

Plecarea depinde de alegerea datelor pentru destinația la care ajungem. Vom aranja transferul de la aeroport la datele respective, un șofer vă va ridica.

Cazare este rezervata și plătita în avans, in funcție de dorințele voastre astfel ca veți ști dinainte locul, costul si modalitățile de plata.

Odată ajunși,

 • daca aveți nevoie de un mijloc de transport (sa închiriați short sau long term un tuk-tuk, un scuter sau sa angajați un șofer cu microbuz pentru un road-trip) – știm pe cineva;
 • daca vreți sa schimbați bani (EUR sau USD) în moneda locală - știm pe cineva;
 • dacă vreți ponturi despre locuri, restaurante, baruri sau alte atracții – știm pe cineva;
 • dacă sunteți curioși sa descoperiți locuri istorice, insule pustii sau sa faceți un safari – știm pe cineva ...

Îl cunoști pe tipul care să ceară ajutor și să te bucuri de călătoria ta și să stai! A fi liber să faci așa cum te simți în concediu este motivul principal pentru care mergi. Suntem acolo pentru a vă ajuta dacă aveți nevoie de ceva. Ne! Mergem să zburăm în lagună sau într-un alt loc de zmeu, sunteți bineveniți să vă alăturați aventurii noastre de zmeu în Kalpitiya, Sri Lanka (Informații despre spotul de kite AICI).

Verificați calendarul iernii ce vin:

CE OFERĂ PRORIDER PENTRU EXCURSIA?

 • Recomandare : Te ajuta sa găsești cele mai bune oferte de bilete de avion;
 • Transport : Iți rezerva transferul la si de la aeroport, cu șoferi si mașini de încredere, la datele dorite;
 • Transport: Te ajutam sa închiriezi un scuter, un tuk tuk sau o mașina, cu sau fără șofer;
 • Cazare: Rezorturile tradiționale iți oferă cabane cu cameră dublă cu toaleta și baie proprie; spațiu comun cu grădina de palmieri; bucătărie echipată pentru a găti acasă dacă sunteți interesat (consultați opțiunile aici);
 • Opțional: micul dejun poate fi inclus la cerere
 • Tricks & tips pentru posibile destinații de călătorii si aventuri;
 • Kite-Curs şi / sau închiriază unul daca nu aveți (va rugam sa anunțați si sa rezervați in avans, înainte de călătorie, daca este cazul).

CE TREBUIE SA ȘTII ÎNAINTE DE EXCURSIE?

Ar fi bine sa ai o stare buna de sănătate si sa fii deschis descoperirii unei noi culturi.

Ar ajuta, de asemenea, sa vorbești limba engleza.

 • Iarna este low season pentru vânt: intre 14 - 20 noduri !
 • Condițiile de kite: laguna cu apă perfect flat sau oceanul, cu valuri mici / medii
 • Temperatura aerului și a apei: 27 ° C

CUM SA TE PREGĂTEȘTI DE CĂLĂTORIE?

 • Visa : GRATUITA (până la 31-01-2020) dar trebuie completata o cerere online (INFORMAȚII AICI)
 • Asigurarea de călătorie & suplimentul pentru sporturi extrem;
 • Daca practici sporturi de apa: adu-ți echipamentul sau închiriază unul or abonează-te închiriază unul or înscrie-te la cursul nostru 😉;
 • Clima este tropicală: calda dar umeda. Alege-ți hainele cu grija pentru a fi cat mai confortabil;
 • Medicamente: Asistența medicală este disponibilă în Sri Lanka, serviciile medicale sunt bune și medicamentele sunt disponibile. Dar dacă știți că aveți nevoi speciale, cel mai bine este să mergeți pregătiți.

CINE POATE PARTICIPA LA AVENTURA?

Toată lumea este binevenită. Părinți, daca vreți sa va luați copiii într-o vacanta de poveste, puteți, noi o facem de câțiva ani. Copii, dacă vrei să călătoriți, povestiți-le părinților si rugați-i sa se înscrie!

Avem mai multe informații disponibile:

Zmeu în Sri Lanka - condițiile spotului Kalpitiya

Autor: Echipa ProRider Care sunt condițiile zmeului în Kalpitiya? Bun pentru toată lumea, indiferent de abilitățile sau preferințele pentru kiting. Fiecare surfer de zmeu își va găsi fericirea. Nivel de kiting: începător + intermediar ...

Zmeu în Sri Lanka - Opțiuni de zmeu Kalpitiya

Autor: Echipa ProRider Unde să zmești când ești în Kalpitiya? Punctele pentru kiting sunt destul de variate în zonă, astfel încât fiecare călăreț își poate găsi fericirea acolo: Laguna Kalpitiya se întinde pe aproximativ 800 m ...

Zmeu în Sri Lanka - are nevoie de zmeu Kalpitiya

Autor: Echipa ProRider Ce echipament de zmeu să pregătești? Diverse opțiuni trebuie luate în considerare atunci când decideți ce zmee să luați: Dacă aveți propriul echipament: vara dimensiuni mici de zmee folosite cel mai mult ...

Pentru a vă asigura că veți participa la următoarea noastră aventură exotică, este posibil SIMILAR pagina noastră de pe FaceBook pentru a vă ține la curent cu programarea următoarei noastre călătorii.

Pentru orice întrebări vă rugăm să trimiteți un e-mail! Suntem disponibili pentru a răspunde la toate întrebările dvs.:

office @ prorider. ro