Câteva informații generale și sfaturi despre această destinație: buget ... dacă sunteți în căutarea unei destinații de vacanță exotice ieftine. Deoarece este ușor accesibil cu mașina din Europa, drumul este bun. Insula Gokceada din Turcia este cea mai bună alegere pentru a avea un buget pentru un cuplu sau o familie.

Vă gândiți să vizitați Turcia? Iată ce trebuie să știți pentru a vă planifica călătoria: vreme, cerințe de viză și pașaport, zboruri, numerar, transport, cazare, reglarea dronelor, ...

... ca concluzie!

Anunțul public De la Direcția Generală Aviație Civilă
Instrucțiuni pentru procedurile și operațiunile sistemelor de vehicule aeriene fără pilot„: AICI

De ce ar trebui să fii conștient?

Not To NOT Notă! despre obiceiurile locale

Turcii au cultura tradițională. Astăzi au acceptat influența vest-europeană a unui comportament mai eliberat în public. Ținând mâinile și sărutări discrete sunt permise în stradă.
Dar! Dacă vizitați un loc extrem de religios (cum ar fi o moschee sau un sit vechi) sau vă aflați într-un loc mai îndepărtat (precum un oraș mic sau un sat pierdut), vă rugăm să vă împiedicați să arătați intimitate în public.
De asemenea, hainele ar trebui să-ți acopere genunchii și umerii.

Vest-cost meteorologic Condiții:

 • Climat: Mediterană
 • Temperaturile aerului: vară caldă min 20 ° C - max 35 ° C, iarnă proaspătă umedă min 5 ° C - max 15 ° C
 • Temperaturile apei: Iunie - septembrie 22 ° C - 24 ° C; Decembrie-martie ~ 15 ° C cel mai tare;
 • Seasons: primăvara - vara - toamna - iarna sunt moi.

Când să mergi să descoperi țara? Vara este sezonul înalt și este, de asemenea, mai cald. Cu toate acestea, aventurile noastre ne aduc în Turcia tot anul. Vremea este întotdeauna bună doar fluxul de oameni este mai puțin intens primăvara și toamna.

Suntem aventurieri de zmeu, mergem pe o prognoză și mulțimea este acolo. Când plecăm în afara sezonului descoperim un loc atât de liniștit și de primitor cald. Ne bucurăm de niște mâncăruri delicioase și de compania unor prieteni buni.

Ești curios vizitând Turcia? Iată câteva informații utile și vă recomandă:

 • Visa: este nu necesare cetățenilor europeni (INFORMAȚII AICI) dacă stai mai puțin de 90 de zile.
 • Paşaport ar trebui să fie valabil cel puțin 6 luni la data sosirii la granița cu Turcia.
 • Care este cel mai bun moment pentru a vizita Turcia? Dacă este doar pentru turism ia în considerare cât de aglomerat îți place să fie. Pentru zmeu (consultați doar secțiunea noastră Povești) pentru a fi la curent cu sezonul.
 • Zboruri ieftine către Istanbul, Izmir sau Canakkale: urmați ofertele la companii aeriene turcești; Air France, Tarom sau Pegasus. Prețurile încep de la 100 €, iar unele companii includ bagaje sport gratuit.
 • Transport: public transportul este fiabil. Autobuzele sunt noi și confortabile. Infrastructura rutieră națională este super bună și gratuită. Autostrada pe care o plătiți și este aproape aceeași în timp. Închirierea unei mașini de la aeroport ar putea fi, de asemenea, o opțiune dacă nu ajungeți singur de la destinația dvs.
 • cazari: putem ajuta în Gokceada; pentru o călătorie dus-întors în țară puteți avea încredere în „booking” ® și „AirBnb” ®. Costul mării este renumit pentru toate ofertele all-inclusive de la hoteluri. Există o mulțime de alegeri și depinde de bugetul dvs.
 • Bani gheata: Sunt ATM-mașini de cache peste tot. Există o mulțime de bănci în Turcia. De asemenea, plata cu cardul este posibilă în toate magazinele și restaurantele - sunteți acoperiți.
 • Costul vieţii is scăzut ca în nu scump pentru turiștii europeni de la devalorizarea turco-lirei din 2018.
 • Este sigur! Oamenii sunt prietenoși și călduroși.

NB! Dragi căutători de aventuri, dacă am ratat ceva, vă rog intreaba-ne despre. Accesăm online peste tot. Ne-ar plăcea să împărtășim informațiile și să ne ajutăm!

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe întrebări. Și mai bine, vino alături de noi într-o tabără de zmeu, ne-ar plăcea să vă arătăm. Acesta este cel mai bun loc pentru a face zmeu și sperăm să vă placă cel puțin jumătate așa cum facem noi!

Care sunt condițiile zmeului? Când este cel mai bun moment pentru a face zmeu? La ce pericole să vă așteptați? Urmează în paragraf câteva statistici la vedere ale zonei costurilor de vest

Aici!

Unde să zboare când în Gokceada?
Alegerea este largă: de la valuri perfecte, agitate - plajă ... Plajă cu vânt la mal și plajă cu vânt în larg, locuri secrete ... Toate nivelurile și toate stilurile combinate: este un loc perfect!

Aici!

Ce echipament de zmeu să pregătești?
Există magazine de zmeu în zonă? Ce să aduci pentru vacanța de zmeu? Cum să pregătești călătoria în Turcia pentru zmeu și descoperire?

Aici!

Ce mai trebuie să știți despre zonă?
Cum este transportul în jur și accesul la kite-spot, mâncare, băuturi după ce sunteți acolo? Ce să faci dacă nu zbori? Viața de noapte ... La urma urmei, planificați o vacanță!

Aici!

Timp de 3 luni în fiecare an, trăim pe o insulă, deschidem o tabără de zmei, ne bucurăm de natură, zmeăm ... Viața bună! Locația școlii de kiteboarding ProRider în vară este la Gokceada din Turcia. Aceasta este povestea noastră despre cel mai bun kite-spot din Europa de Est ...

Acum!