Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Planificați o călătorie de zmeu în Sri Lanka? Odată ce rezervați un zbor către Colombo, singurul detaliu important de decis este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă... Transportați spre Kalpityia, închiriați un tuk-tuk, ajungeți la o bancă pentru numerar - totul vine în continuare. Deci, cum să alegi unde să stai? Iată abordarea noastră:

ProRider - George a iernat în zmeul din Sri Lanka lângă Kalpityia 2014. Construim prietenii și avem încredere în cunoscuții noștri acolo. Acesta este motivul pentru care, de când am început să vizităm această țară exotică în fiecare an, ne întoarcem, ne simțim mai acasă. Prietenii pe care i-am întâlnit acolo ne primesc ca și când suntem familie. Noii prieteni pe care îi facem așteaptă întotdeauna întoarcerea noastră și mereu fericiți să ne vadă.

Astăzi, laguna Kalpitiya este un loc notoriu pentru zgarci, astfel încât tot mai multe oportunități de cazare sunt oferite curioșilor din lumea întreagă. Prietenii noștri buni ne oferă opțiuni mai bune unde să rămânem la prețuri mai bune pe care nu le puteți găsi în altă parte.

Iată o listă de recomandări emise din experiența noastră de acolo, care sperăm că fiecare aventurier își va găsi locul de vis, de odihnă și de vacanță:

„Cabanele senine” in Satul Kalpitiya

ProriderEvents Logo TRIPS Serene Chalets Logo

Când mergem în Sri Lanka, chiar dacă pentru o perioadă scurtă, am dori să simțim locul ca și cum ar fi acasă. Alegerea noastră de cazare este simplă: căutăm o cameră, baie și WC, bucătărie și living. Așadar, dacă nu dorim să mergem la un restaurant, am putea pregăti ceva acasă după o zi intensă de kiting. Acesta este motivul pentru care ne place il Cabane senine.

În egală măsură, aproape de lagună și oraș, ne oferă toate elementele de bază din experiența așteptată din Sri Lanka: grădină cu copac de cocos, vedere la lagună, picioare cu nisip și gazde prietenoase.

  • Cabane 7 cu paturi duble;
  • Baie interioară;
  • Ventilator care oferă aer curat atunci când este nevoie;
  • Verandă privată perfectă pentru relaxare.

Cabanele tropicale simple, dar ușoare, fac parte din grădina cu nucă de cocos. Înconjurând spațiul comun și bucătărie, cabanele sunt destul de departe dacă aveți nevoie de confidențialitate.

Spiritul este Sri Lankan și priveliștea este frumoasă!

Preț: 550 $ / lună 30 $ / zi pe cabana

„Stațiunea Wind Beach” din Orașul Kudawa

Logo Srilanka Kalpitiya Wind Beach Resort

Pentru prietenii noștri care preferă un tip de vacanță mai confortabil și mai luxos, ne gândim la acest loc excepțional care tocmai a fost construit: stațiunea Wind Beach.

La sfârșitul orașului Kudawa și chiar înainte de intrarea în lagună - este foarte aproape de zmeul și plaja oceanului.

  • Camere de hotel cu vedere la ocean &
  • Vile 5 cu vedere la o lagună;
  • Piscina & Jacuzzi;
  • Aer condiționat, TV, frigider mic în fiecare cameră;
  • Restaurant la parter oferind bucătărie rafinată;
  • Bar & lounge de la ultimul etaj al hotelului oferă o vedere răsuflată asupra oceanului, lagunelor și întregii zone Kalpitiya ... departe de laguna Puttalam.

Stațiunea oferă o opțiune „all-inclusive”, inclusiv mese în prețul camerei, acces de asemenea la toate mărfurile din complex. Pentru ajunul Crăciunului și al Anului Nou ”oferă o cină în interior cu mâncare bună, bună dispoziție și vibrații bune!

Preț* : CAMERA Deluxe 70 $ - 150 $ VILLA Deluxe 75 $ - 125 $

* Informații detaliate despre prețuri sunt disponibile la cerere.

Mai multe opțiuni vor urma în scurt timp ...

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

O poveste despre o insulă magică care este Sri Lanka

În fiecare Crăciun căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Aceasta este o poveste despre un loc real care aduce magie în viețile noastre ...

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka

Acea aventură de zmeu în Kalpitiya, Sri Lanka

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, suferim de căldură și mușcături de țânțari. Povestea noastră despre zmeul din exotica Sri Lanka ...