Prorider TRIP Sri Lanka Kalpitiya Hartă Satelit unde să stați

Planificați o călătorie de zmeu în Sri Lanka? Odată ce rezervați un zbor către Colombo, singurul detaliu important de decis este locul unde să stați: stațiune, hotel, vilă… Transport la Kalpityia, închiriați un tuk-tuk, ajungeți la o bancă pentru bani - totul urmează. Deci, cum să alegeți unde să stați? Iată abordarea noastră:

ProRider - George a iernat în zmeul din Sri Lanka lângă Kalpityia de atunci 2014. Construim prietenii și avem încredere în cunoscuții noștri de acolo. Acesta este motivul pentru care, de când am început să vizităm acea țară exotică în fiecare an, ne întoarcem, ne simțim mai acasă. Prietenii pe care i-am întâlnit acolo ne primesc de parcă suntem familia. Noii prieteni pe care îi facem așteaptă întotdeauna întoarcerea noastră și mereu bucuroși să ne vadă.

Astăzi, laguna Kalpitiya este un loc notoriu pentru a face kiting, așa că sunt oferite tot mai multe oportunități de cazare pentru kiterii curioși din lume. Prietenii noștri buni ne oferă alegeri mai bune unde să rămânem la prețuri mai bune pe care nu le puteți găsi în altă parte.

Iată o listă de recomandări emise din experiența noastră de acolo, care sperăm că fiecare aventurier își va găsi locul de vis, de odihnă și de vacanță:

„Cabanele senine” in Satul Kalpitiya

ProriderEvents Logo TRIPS Serene Chalets Logo

Când mergem în Sri Lanka, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp, am vrea să simțim locul ca acasă. Alegerea noastră de cazare este simplă: căutăm o cameră, baie și toaletă, bucătărie și cameră de zi. Deci, dacă nu dorim să mergem la un restaurant, am putea pregăti ceva acasă după o zi intensă de kiting. Acesta este motivul pentru care ne place il Cabane senine.

În egală măsură, aproape de lagună și oraș, ne oferă toate elementele de bază din experiența așteptată din Sri Lanka: grădină cu copac de cocos, vedere la lagună, picioare cu nisip și gazde prietenoase. 

  • Cabane 7 cu paturi duble;
  • Baie interioară;
  • Ventilator care oferă aer curat atunci când este nevoie;
  • Verandă privată perfectă pentru relaxare.

Cabanele tropicale simple, dar ușoare, fac parte din grădina cu nucă de cocos. Înconjurând spațiul comun și bucătărie, cabanele sunt destul de departe dacă aveți nevoie de confidențialitate.

Spiritul este Sri Lankan și priveliștea este frumoasă!

Preț: 550 $ / lună 30 $ / zi pe cabana

„Wind Beach Resort” în Orașul Kudawa

 

Logo Srilanka Kalpitiya Wind Beach Resort

Pentru prietenii noștri care preferă un tip de vacanță mai confortabil și mai luxos, ne gândim la acest loc excepțional care tocmai a fost construit: stațiunea Wind Beach

La sfârșitul orașului Kudawa și chiar înainte de intrarea lagunei - este foarte aproape de zmeul și de plaja oceanului.

 

  • Camere de hotel cu vedere la ocean &
  • Vile 5 cu vedere la o lagună;
  • Piscină și jacuzzi;
  • Aer condiționat, TV, frigider mic în fiecare cameră;
  • Restaurant la parter oferind bucătărie rafinată;
  • Barul și lounge-ul de la ultimul etaj al hotelului oferă o vedere impresionantă asupra oceanului, a lagunelor și a întregii zone Kalpitiya ... până la laguna Puttalam.

Complexul oferă o opțiune „all inclusive”, care include mese în prețul camerei, precum și acces la toate produsele din complex. De Crăciun și de Revelion, ei oferă o cină internă, cu mâncare bună, bună dispoziție și vibrații bune!

Preț* : CAMERA Deluxe 70 $ - 150 $ VILLA Deluxe 75 $ - 125 $

* Informații detaliate despre prețuri sunt disponibile la cerere.

În curând vor urma mai multe opțiuni ...

Avem mai multe informații disponibile:

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka Sunset Beauty

O poveste despre o insulă magică care este Sri Lanka

În fiecare Crăciun căutăm cadouri sub un copac de cocos în locul unui pin. Aceasta este o poveste despre un loc real care aduce magie în viețile noastre ...

Prorider scoala kiteboard aventura Sri Lanka

Acea aventură de zmeu în Kalpitiya, Sri Lanka

Când toată lumea visează la plaje însorite și la vreme caldă, suferim de căldură și mușcături de țânțari. Povestea noastră despre zmeul din exotica Sri Lanka ...